Atelier Zeste: miniwebsite en emailmarketingtool

Een basic website om emails te vangen? Dat is supersnel gefixt! Voor Wendy van Atelier Zeste maakte ik een one-page website gekoppeld aan een formulier van emailmarketingtool Flodesk.

Wendy had het zalige idee om een pop-up shop te openen voor 1 weekje, gevuld met mooie dingen voor in je huis. Om je interieur wat Zeste 🍋 te geven! Ze verzamelde de leukste objecten van lokale keramisten en andere makers en stelde deze voor tijdens een pop-up in haar mooie ruimte in Gent.

Terwijl zij vooral aan de slag ging met het rondrijden en atelierbezoekjes bij de makers, mocht ik ervoor zorgen dat Atelier Zeste een mooie flyer kreeg, raambelettering en natuurlijk ook een plekje op het internet.

  • Ik maakte een website van één pagina via Squarespace. Het was vooral de bedoeling dat Atelier Zeste vindbaar was, en dat men kon inschrijven voor een nieuwsbrief.

  • Wendy koos voor Flodesk als emailmarketingtool wat altijd een goed idee is als je emails ook extra mooi mogen zijn. In Flodesk maakt ik een formulier en dat werd op de website geplaatst.

  • Wie inschrijft voor de nieuwsbrief via de website komt dus op Wendy’s mailinglijst en ontvangt automatisch een welkom-email.

  • Op de website kwam ook een koppeling met Instagram zodat de instagramfeed van Atelier Zeste ook op de webpagina komt.

Intussen is de tijdelijke winkel helaas weer weggepopt. Het was een groot succes dus ik hoop alvast dat er een tweede editie volgt!

Vorige
Vorige

Ik heb maar 1 paswoord

Volgende
Volgende

Melanie regular.ttf