EEN NAMIDDAG BIJ LETTERPRESS CORNER

EEN NAMIDDAG BIJ LETTERPRESS CORNER

In tijden waarin bijna alles digitaal gebeurd, word ik toch nog echt heel blij van mooi drukwerk. Ik volg al een tijdje een aantal kleine drukkerijen waar ze nog alles op de oude manier doen. Met kasten vol houten en loden letters, met machines van vroeger en met prachtig ambachtelijk drukwerk als resultaat. Wou dat zo graag eens zelf zien en doen. 

Read More

EEN DUWTJE IN DE RUG

EEN DUWTJE IN DE RUG

Op maandag 5 maart was Bureau/Cuisine samen met de Flagship BNP Paribas Gent host van het netwerk&inspiratie event ‘local foodies on tour’. De lokale foodprofessionals werden uitgenodigd om een boeiende avond te beleven. Met op het programma een overzicht van de huidige foodtrends door Trendwolves en de mogelijkheid om even te sparren met een 6-tal experten over diverse thema’s

Read More

CURRENTLY WORKING ON #1

CURRENTLY WORKING ON #1

Ge moogt da weten, dat ik nu geen fulltime werkagenda heb. Daar is niets mis mee, behalve dan een beetje op mijn bankrekening. Hoe dat komt? Wel ja, ik heb in het najaar een aantal projecten afgerond. Daarnaast zijn er 2 projecten die minder werk waren dan voorzien. Het aantrekken van nieuwe klanten was wat op de achtergrond verdwenen. En toen kwam mijn ‘ ik moet hier nog eens alles herbekijken’-periode. Ik heb daar veel tijd in geïnvesteerd. In een nieuwe website en in een marketingplan voor mezelf. Nu duimen dat het opbrengt natuurlijk. 

Read More

GEORGANISEERDE ERVARING

GEORGANISEERDE ERVARING

In de vorige blogpost vertelde ik dat ik de voorbije weken hard gewerkt heb aan het op een rijtje zetten van mijn aanbod.  Dat was niet alles. Want als je je weer vollenbak op prospecteren wil richten, dan is er nog iets dat wat geregeld moet worden. Zeker als je, net als ik, weer eens nieuwe skills hebt, en ook die markt wil aanboren. Yes, we are talking CV & Portfolio.

Read More

OP EEN RIJTJE

OP EEN RIJTJE

Het is intussen al 3,5 jaar geleden dat ik de beslissing nam om als freelancer mijn carrière verder te zetten. Omdat ik zin had om mijn talenten in te zetten voor verschillende bedrijven en mensen. Ik wou nog meer afwisseling en nog meer leren. Extra kennis opdoen over het reilen en zeilen van een bedrijf, zien wat werkt en niet werkt in communicatie, dingen oplossen waar een ander geen beginnen aan weet, opdrachten doen voor andere coole concepten. En zo kan ik nog even doorgaan.

Read More