INSPIRATIE VOOR SOLO ONDERNEMERS

INSPIRATIE VOOR SOLO ONDERNEMERS

De laatste maanden heb ik veel gelezen en geluisterd naar collega-ondernemers en ik heb er zo veel van opgestoken dat ik het niet kan laten om een aantal zaken met jou te delen.  

Het heeft mij de voorbije tijd echt heeft geholpen om een aantal dingen in te zien, om betere plannen te maken voor mijn onderneming. Ik heb genoeg productiviteitstrucs geleerd om klaar te zijn voor de drukke periodes die er ongetwijfeld gaan aankomen. 

Read More

EEN TERUGBLIK OP 2018

EEN TERUGBLIK OP 2018

Naar wat ik de voorbije weken zag verschijnen zou je kunnen zeggen dat ik er wat laat mee kom, met mijn terugblik op 2018. Velen gingen mij voor, ook de spannende goede voornemens voor 2019 zijn intussen al een beetje oud nieuws. Wat niet wil zeggen dat het te laat is om dit alsnog te delen, toch? Ik heb er gewoon mijn tijd voor genomen: zo een beetje dingen op een rijtje te zetten, een overzichtje maken van wat ik geleerd heb, wat ik heb ontdekt en plannen gemaakt voor het nieuwe jaar.

Read More

TOOLS || IK WERK MET COSCHEDULE VOOR HET PLANNEN VAN POSTS

TOOLS || IK WERK MET COSCHEDULE VOOR HET PLANNEN VAN POSTS

Ja, ’t is waar, ik heb al een aantal tools versleten. Mijn doel is altijd geweest om mijn communicatie gestructureerd te kunnen inplannen en het bos door de bomen te blijven zien. Waarschijnlijk zoals iedereen ben ik jaren geleden gestart in een spreadsheet of in de agendatool van mijn mac, om daarna over te schakelen naar gratis tools als buffer en hootsuite. Helaas deden deze tools nooit volledig wat ik precies nodig had. Of waren naar mijn gevoel te ingewikkeld of gewoon mottig qua vormgeving. (Ja sorry, het oog wil ook wat toch ;-) )

Read More

VISUALS MAKEN IS FUN!

VISUALS MAKEN IS FUN!

Onlangs kreeg ik van Kris en Annelies van Kessels&Smit, The learning company een leuke vraag. Binnenkort gingen ze van start met een langlopend leadership traject bij één van hun klanten. Of ik voor dat traject een logootje, mini-huisstijl, een uitnodigingspostkaart en wat visuals wou maken. Dit zou het traject een herkenbare uniforme stijl geven. Wel, zo’n vragen krijg ik heel graag.

Read More