Ontwerp op maat voor de belangrijke momenten in je leven

Voor elke klant maak ik liever een gepersonaliseerd ontwerp. Ik luister naar jouw ideeën en breng ze tot leven in een uniek concept. Ik werk voorstellen uit en samen werken we eraan tot je exact hebt wat je wil. 

Wil je meer weten? Neem een kijkje in mijn portfolio voor het grafische werk of contacteer me.

 ontwerp geboortekaart melanie velghe

GEBOORTEKAART

Komt er binnenkort een kleintje in jullie gezin? Ik maak graag een persoonlijke geboortekaart voor je. Misschien heb je zelf ideeën hoe je het wil aankondigen dat je baby er is? Dan werk ik jouw idee uit.

Heb je nog geen beeld bij het kaartje, dan luister ik naar je wensen en verwachtingen. Ik werk een paar voorstellen uit en zo komen we er wel. Het resultaat wordt een uniek ontwerp. Zodat je niet alleen complimentjes krijgt over de prachtige baby maar ook over het leuke kaartje. 

Misschien wil je zelfs een poster van het ontwerp voor de kinderkamer? Ook dat fix ik voor je! 

 ontwerp uitnodiging melanie velghe

UITNODIGING

Je hebt binnenkort iets te vieren?
Een huwelijk, een jubileum, een verjaardagfeest, de opening van je zaak? Dan wil je een (digitale) ‘save the date’, een uitnodiging, affiche om je feest aan te kondigen. Reken op een passend ontwerp. Eentje waarvan je gasten zeggen dat het helemaal bij jou/jullie past!

CV

Hoe zorg je ervoor dat je CV er bovenuit springt? Een mooi CV geeft je een streepje voor. Een CV dat uniek is, en helemaal ‘jij’? Ik zorg daarvoor! Bezorg mij de inhoud, we overleggen over een look&feel. Even later heb je een supergepersonaliseerde CV in handen. Zo ben je er helemaal klaar voor.