Heb je al een toertje op mijn site gesurfd? Dan heb je gezien dat ik als freelancer verschillende dingen doe. En dat is mijn grootste sterkte:

De eigenschap ‘heel leergierig’ en een ‘ik wil dat ook kunnen‘ mentaliteit dus.

Mijn passie voor de foodsector kan ik niet wegsteken. Ik ben zo iemand die altijd honger heeft (Hangry zijn is mij ook niet vreemd), die geniet van koken, die overal foodconcepten spot en op restaurant vaak sprakeloos is. Door mijn opdrachten voor (food)ondernemingen heb ik heel wat bagage en zie ik snel welke dingen beter of anders kunnen. Op klantgerichtheid en echtheid ligt mijn focus bij alles wat met communicatie en processen te maken heeft. 

Twee jaar geleden zette ik de stap om terug naar de schoolbanken te gaan voor een opleiding tot grafisch vormgever. Ook al was ik - een autodidact zijnde - al veel bezig met grafisch werk, toch voelde ik de nood om ook eens een tijd begeleid te worden door professionals uit het vak.

BALLS N GLORY-HEADQUARTERS-23.jpg

Hoe het is om met mij samen te werken?  Ik werk graag aan concrete projecten, ik ben actiegericht, en werk efficiënt. Het is belangrijk om impact en resultaat te zien van de dingen die ik doe. Ik denk graag met je mee over je uitdagingen. Een vlotte open communicatie is een must. 

En zo valt de  puzzel echt in elkaar: Ik ondersteun je bedrijf door je concept en processen te optimaliseren, je communicatie scherp te zetten en alles in een stijlvolle vorm te gieten.

Mooi, duidelijk en werkbaar dus!

Wil je meer weten of concreet ergens hulp bij nodig?
Bel me vandaag nog op!

Mélanie