IK MAAK WAT JE NODIG HEBT

Communicatie die er mooi uitziet en past bij de visuele identiteit van je bedrijf. Die door de vormgeving je boodschap onderstreept en sterker maakt. Hierbij een overzicht van mijn activiteiten. Neem ook een kijkje in mijn portfolio, daar zie je wat ik onlangs maakte voor mijn klanten.

You name it, ik kan het voor je maken. Ik ben er zeker van dat je je kan herkennen in één of meerdere van deze situaties:

mel-poole-1380904-unsplash.jpg
grafisch ontwerp melanie velghe
branden-harvey-362109-unsplash.jpg

Je wil je klanten een kaartje sturen en probeert het zelf op te maken via de tool van de online drukkerij… Of je wil een flyer maken en hebt de tool Canva ontdekt. Na een uur prutsen ben je nog geen stap verder en word je er alleen maar zenuwachtig van. Het is gewoon je ding niet. Gelukkig het mijne wel. Vermijd die frustratie en tijdverlies en laat mij je helpen. Terwijl je mij betaalt om dit voor jou te doen heb jij weer tijd om met iets bezig te zijn waar je het sterkst in bent. En weet dat ik de klus veel sneller geklaard krijg dan jijzelf. En dat het resultaat prachtig zal zijn.

Je hebt een lumineus business idee en plant binnenkort je grote coming out als ondernemer. Scary, I know! Er komt heel wat bij kijken: van productontwikkeling tot productie, van logistiek regelen tot marketingplannen maken en uitvoeren. En dan heb je ook een logo en huisstijl nodig. Het is verleidelijk om die investering uit te stellen tot de eerste omzet binnenkomt. Toch weet ik intussen dat het echt wel loont om hier onmiddellijk in te investeren. Zo wordt je product of dienst en de communicatie er bij heel herkenbaar voor je doelgroep. En maak je alvast daarmee een fantastische eerste indruk.

Je droomt van een krantje of magazine over je bedrijf of producten. Want je weet dat storytelling werkt. Je hebt massa’s content en mooie beelden maar geen idee hoe dit verder samen te krijgen. Laat mij je daarmee helpen. Krantjes, boekjes en magazines vormgeven is ook mijn droom. Ik geniet er van om alles goed in mekaar te laten passen, het juiste beeld bij de tekst te kiezen, te goochelen met kleur en typografie. Wat denk je, gaan we er voor?


Vormgeven van drukwerk en digitale beelden

Ik maak voor jou: business cards, een brochure, een folder, affiche, flyer, templates voor je veelgebruikte documenten, uitnodiging, templates voor je Mailchimp nieuwsbrief, catalogus, magazine, briefpapier, envelop, slides, postkaarten…

ik maak logo's en huisstijlen

Je wil dat je merk wordt herkend, je klanten aanspreekt en je visie uitstraalt. Een straf logo is de basis! En een volledige huisstijl maakt het helemaal af. Eén uithangbord voor je website, sociale media, verpakkingen en andere communicatievormen. Uniforme communicatie, tot in de puntjes verzorgd. 

Ik maakte een logo en huisstijl voor Anders Annelies, Rawijs, The Vigor Unit, Chiropraxiecentrum Gent.

ik maak infographics, illustraties en visual sketchnotes

Een beeld zegt meer dan woorden. Ik kan je helpen met het visualiseren van je ideeën, theorieën, concepten, trajecten. Zo heb jij als resultaat een cool beeld dat gewoon geen uitleg meer nodig heeft. Handig toch?

Onlangs maakte ik een visual voor Kessels & Smit

Website

Wil je een nieuwe website? Ik bouw je website op via een websitebuilder als Squarespace of Wix. Ik bezorg je klanten een gebruiksvriendelijke website. Daarna leer ik je hoe je zelf makkelijk tekst en beelden aanpast. Zo heb jij controle over je website en de kosten.

Zoek je iets anders?  Neem contact met me op.