INSPIRATIE VOOR SOLO ONDERNEMERS

INSPIRATIE VOOR SOLO ONDERNEMERS

De laatste maanden heb ik veel gelezen en geluisterd naar collega-ondernemers en ik heb er zo veel van opgestoken dat ik het niet kan laten om een aantal zaken met jou te delen.  

Het heeft mij de voorbije tijd echt heeft geholpen om een aantal dingen in te zien, om betere plannen te maken voor mijn onderneming. Ik heb genoeg productiviteitstrucs geleerd om klaar te zijn voor de drukke periodes die er ongetwijfeld gaan aankomen. 

Read More

EEN TERUGBLIK OP 2018

EEN TERUGBLIK OP 2018

Naar wat ik de voorbije weken zag verschijnen zou je kunnen zeggen dat ik er wat laat mee kom, met mijn terugblik op 2018. Velen gingen mij voor, ook de spannende goede voornemens voor 2019 zijn intussen al een beetje oud nieuws. Wat niet wil zeggen dat het te laat is om dit alsnog te delen, toch? Ik heb er gewoon mijn tijd voor genomen: zo een beetje dingen op een rijtje te zetten, een overzichtje maken van wat ik geleerd heb, wat ik heb ontdekt en plannen gemaakt voor het nieuwe jaar.

Read More

GEORGANISEERDE ERVARING

GEORGANISEERDE ERVARING

In de vorige blogpost vertelde ik dat ik de voorbije weken hard gewerkt heb aan het op een rijtje zetten van mijn aanbod.  Dat was niet alles. Want als je je weer vollenbak op prospecteren wil richten, dan is er nog iets dat wat geregeld moet worden. Zeker als je, net als ik, weer eens nieuwe skills hebt, en ook die markt wil aanboren. Yes, we are talking CV & Portfolio.

Read More

OP EEN RIJTJE

OP EEN RIJTJE

Het is intussen al 3,5 jaar geleden dat ik de beslissing nam om als freelancer mijn carrière verder te zetten. Omdat ik zin had om mijn talenten in te zetten voor verschillende bedrijven en mensen. Ik wou nog meer afwisseling en nog meer leren. Extra kennis opdoen over het reilen en zeilen van een bedrijf, zien wat werkt en niet werkt in communicatie, dingen oplossen waar een ander geen beginnen aan weet, opdrachten doen voor andere coole concepten. En zo kan ik nog even doorgaan.

Read More