PROJECT RAWIJS #3

In de maand mei keihard gewerkt aan het afwerken van mijn eindwerk over Rawijs, en dan vakantie. Voor je het weet heb je al even niet meer geblogd en is het ineens begin juli.

De website van Rawijs moest in Adobe Muse gemaakt worden. Het is een understatement dat dit niet mijn favoriete tool is. Meer fun gehad met het opmaken van wireframes voor de website dan met het opbouwen van de pagina’s in Muse. Was dus ook niet echt tevreden met het resultaat eigenlijk. Thank god voor Squarespace en Wix. 

wireframe website rawijs.jpg

Het boekje, dat was een van mijn favoriete onderdelen van het eindwerk. Het is opgevat als een magazine. Een boekje die deelnemers van de zelfoogstboerderij ontvangen als ze lid worden. In het magazine kunnen ze dan meer lezen over Rawijs, een beetje richtlijnen, wat er op een jaar te oogsten is. Ook informatie over hoe je elke groente oogst, wat tips en tricks, receptjes en boekentips. 

Rawijs Magazine Mélanie Velghe - Illyvanilly

Boekje 24 pagina’s (incl covers) - A5 formaat

Daarna was het de bedoeling om gans het ontwerpproces van ’t begin tot ’t einde weer te geven in een presentatieboek op A3 formaat.  Ook dit opmaken vond ik heel leuk om te doen. Begin zo te denken dat grote layout opdrachten als boekjes, magazines, brochures mijn ding wel eens kunnen worden.

Rawijs-Melanie Velghe-illyvanilly

Presentatieboek - 42 pagina’s (incl covers) - A3 formaat - spiraalbinding bovenaan

Wil je de andere stappen van dit project nog eens zien, kijk dan hier en hier.

Het schooljaar zit er op, eindwerk ingediend en verdedigd, en een diploma op zak.  Let the Madness begin!