#LEERGIERIGHEIDTOTHEMAX

Ik heb dan wel net een opleiding afgerond, mijn drang naar bijleren is nooit weg. Ik heb mij daar al lang mee verzoend. Daarom was er een plan om deze zomer ook elke week een aantal uurtjes vrij te houden om mijn skills nog verder te aan te scherpen. Je weet wel, oefening baart kunst. En dat is aan het lukken ook. Het zorgt voor een leuk evenwicht tussen bezig zijn voor opdrachtgevers en creatief zijn voor mezelf. Terwijl ik bezig ben aan een opdracht kijk ik al uit naar de blok ‘fun’ in mijn agenda. En omgekeerd, door met een paar leuke projectjes bezig te zijn, heb ik ook gewoon veel goesting in de opdrachten die ik voor mijn klanten doe. Die opdrachten werk ik in stukjes af, wat mijn flow en creativiteit ten goede komt. Dat marcheert hier dus allemaal goed in mijn agenda. 

Als ik niet weet hoe iets gemaakt werd, of hoe een specifieke tool gebruikt kan worden, wijst Mr Google mij altijd de weg. Zo volgde ik in het verleden al heel wat tutorials via youtube en een reeks over graphic design via Coursera. Maar nu ben ik helemaal wild van Skillshare. Het kost wel een beetje (€8/maand), maar er zijn daar op die site zoveel kwaliteitsvolle tutorials te volgen. Niet normaal. Je wil niet weten hoeveel items ik al heb opgeslagen om te bekijken, #leergierigheidtotthemax dus. Good to know, het gaat niet enkel over creatieve onderwerpen, ook als je met andere thema’s bezig bent vind je er wel iets. 

En ook mega tof: Vorige week heeft Musketon trouwens een reeks live tutorials gelanceerd. Vanaf nu elke woensdagmiddag om 15u via zijn Youtube kanaal.  De eerste ging over isometrisch tekenen en ik heb al iets in gedachten om dat eens zelf uit te testen met wat ik tijdens de tutorial heb opgestoken. 

De voorbije weken was ik bezig met een 'vintage' vakantiekaart over mijn hometown, en ik heb mijn Veloretti fiets getekend in Illustrator. Nu bezig met een ‘skull met een koersklakse’ (!) waarover later meer ;-) 

veloretti bike vector Melanie velghe illyvanilly
GROETEN UIT LOCHRISTI melanie velghe illyvanilly.jpg

Interesse in Skillshare? Ik kan je een link bezorgen waarmee je 2 maanden gratis krijgt. Laat het me hieronder in de comments weten!