IK GEEF VORM

Het is al een hele tijd een twijfel. Zet ik het lay-out werk dat ik voor klanten doe op mijn portfolio-pagina of niet?  De reden waarom er zich daarover in mijn hoofd een welles-nietes spel afspeelt: meestal doe ik lay-out werk binnen de bestaande huisstijl van een klant en die huisstijl is vaak (nog) niet van mijn hand. Niet dat ik het mijn collega-vormgevers niet gun dat hun logo/huisstijl op mijn website vermeld wordt, maar ik wil gewoon niet met eer gaan lopen voor iets dat ik niet heb gemaakt. Al heb ik met die huisstijl-door-iemand-anders-bedacht wel mooi lay-out werk gedaan in opdracht van mijn klant.

Het is heel leuk om folders, flyers, affiches e.d. vorm te geven, en daar wil ik graag nog meer opdrachten voor krijgen. Dus ik heb een gulden middenweg gevonden waar ik mee kan leven: In deze blogpost een selectie van lay-out werk waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest.

Wil je nog meer zien? Contacteer me!

kerstfolder2018_drukklaar.jpg
kerstfolder2018_drukklaar2.jpg

Folder eindejaarsmenu Alix Table&Jardin d’Amis - A5

 

Bestelbon eindejaar Broodatelier Bokrijk - A5

voorstel bestelbonnen eindejaar_V3.jpg
voorstel bestelbonnen eindejaar_V32.jpg
 

Digitale flyer - The Vigor Unit

UITNODIGING WORKSHOP.jpg
UITNODIGING WORKSHOP2.jpg
flyer rugzak workshop2.jpg
 

Digitale flyer - Anders Annelies - A4
meer weten over deze huisstijl? Lees het hier

FLYER BROODATELIER BOKRIJK.jpg
FLYER BROODATELIER BOKRIJK2.jpg
 

Algemene flyer Broodatelier Bokrijk. - A5

postcard_drukklaar.jpg

Postkaart - Bureau/Cuisine - A6

hx2tIblDSWGq4kk17IdJpA.jpg

Artikel magazine-stijl - Kessels&Smit, the learning company

ARTIKEL PUNCH POWER TRAIN V2.jpg
ARTIKEL PUNCH POWER TRAIN V22.jpg

Folder - 3 luik Bureau/Cuisine

flyer mei _drukklaar.jpg
flyer mei _drukklaar2.jpg
banner 3D foodprinting.jpg
 

Mini roll up banner Bureau/Cuisine