CURRENTLY WORKING ON #1

Ge moogt da weten, dat ik nu geen fulltime werkagenda heb. Daar is niets mis mee, behalve dan een beetje op mijn bankrekening. Hoe dat komt? Wel ja, ik heb in het najaar een aantal projecten afgerond. Daarnaast zijn er 2 projecten die minder werk waren dan voorzien. Het aantrekken van nieuwe klanten was wat op de achtergrond verdwenen. En toen kwam mijn ‘ ik moet hier nog eens alles herbekijken’-periode. Ik heb daar veel tijd in geïnvesteerd. In een nieuwe website en in een marketingplan voor mezelf. Nu duimen dat het opbrengt! 

Ik zit natuurlijk niet met mijn vingers te draaien ondertussen. Een paar projectjes en mijn opleiding + bijhorende vele taken zorgen toch voor een volle agenda.
Met welke projecten ben je dan nu mee bezig hoor ik je denken?  Een overzichtje:

Brecht:
Via mijn klant en movement teacher Karel (lang leve de mond-aan-mond reclame) kwam ik in contact met Brecht. Brecht doet met zijn bedrijf totaalprojecten, met focus op interieur. Het is zijn doel om dit jaar een extra doelgroep te bereiken en zo’n zijn droomprojecten te kunnen realiseren. Ik help hem met een communicatieplan, een nieuwe website en misschien zelfs een nieuw logo. Dit project staat nog een beetje in de startblokken: ik ben mij nu vooral aan het inwerken in de materie, want het is toch een sector die ik op zich niet zo goed ken. Ik stel hem zoveel domme vragen over wat hij precies doet, ge kunt het u niet voorstellen. 

IMG_1782.jpg

Bureau/Cuisine:
Mijn hart ligt al een tijdje in Bureau/Cuisine. Een culinair werkhuis! Wie mij kent, weet dat dit gewoon een keigoeie match is. Bureau/Cuisine heeft als focus verbinding realiseren tussen foodprofessionals. Of dat nu grote voedingsbedrijven, kleinere ambachtelijke producenten of horeca entrepreneurs zijn. Ze kunnen allemaal van elkaar leren. Er zijn vergaderzalen, een professioneel ingerichte keuken, teambuildings, kookworkshops, een 3D foodprinter, inspiratie-events, co work space etc. Ik help Ilse met sales, communicatie, en het praktisch organiseren van inspiratie-events.

Logo voor Anniek:
En je kon het al op mijn Facebook pagina zien deze week, ik ben bezig met een logo voor Anniek. Meer details hierover zijn nog #topsecret. De schetsbrainstorm op papier is voorbij, de eerste ideeën zijn al getekend in Illustrator. Nog even en ik kan haar wat logo's voorstellen! 

SCHETSEN VOOR EEN NIEUW LOGO
SCHETSEN VOOR NIEUW LOGO

Schoolopdrachten:
De taken voor de opleiding zijn very much present. Op dit moment een verpakking aan het uitwerken en aan mijn eindwerk bezig. Gisteren net de belangrijkste horde genomen, het logo is beslist, nu kan ik de rest verder uitwerken. Je leest er alles over in een volgende post!