CASE// EEN BUSINESS CARD VOOR TAFELKLAP

Een paar maanden geleden maakte ik voor Anniek van Tafelklap een logo. En vorige week een business card.  

Ik moet eerlijk toegeven dat ik bij het ontwerp van het logo al een business card in gedachten had. Ik zag het al helemaal voor mij: Een bierviltje, maar dan beetje kleiner, met het logo in een mooie kleur rood en met letterpress gedrukt. 

Helaas is mooi design niet altijd even praktisch. En aangezien klant koningin is, heb ik mij braafjes gehouden aan de opdracht. Een kaartje in het standaardformaat. Dat steek je makkelijker weg in je portefeuille.

Anniek werkt op haar website veel met een gouden kleur dus hebben ik dat geïntegreerd in het ontwerp. Verder heb ik wat gespeeld met de cirkelvormen uit het logo. Die als je ze correct plaatst precies ‘borden’ voorstellen. You see?

bc tafelklap illyvanilly melanie velghe

Het kaartje wordt gedrukt op stevig gestreken papier en we voorzien spotlak op de gouden delen voor een glanseffect.