Hoe ik de geweldige tool Typevorm gebruik voor briefings

Een enquete opmaken, een poll, een antwoordformulier, een vragenlijst… Dingen die ik vroeger zou opmaken in Survey Monkey of via Google Forms. Toch is er altijd iets wat een beetje wringt. Ik heb te weinig vrijheid in wat ik er mee kan aanvangen, en al zeker als het gaat over visuele elementen. Zelfs een vragenlijst wil ik in de huisstijl kunnen opmaken, consistent zijn is key, niet?

Read More

#LEERGIERIGHEIDTOTHEMAX

#LEERGIERIGHEIDTOTHEMAX

Ik heb dan wel net een opleiding afgerond, mijn drang naar bijleren is nooit weg. Ik heb mij daar al lang mee verzoend. Daarom was er een plan om deze zomer ook elke week een aantal uurtjes vrij te houden om mijn skills nog verder te aan te scherpen. Je weet wel, oefening baart kunst. En dat is aan het lukken ook. Het zorgt voor een leuk evenwicht tussen bezig zijn voor opdrachtgevers en creatief zijn voor mezelf.

Read More

EEN NAMIDDAG BIJ LETTERPRESS CORNER

EEN NAMIDDAG BIJ LETTERPRESS CORNER

In tijden waarin bijna alles digitaal gebeurd, word ik toch nog echt heel blij van mooi drukwerk. Ik volg al een tijdje een aantal kleine drukkerijen waar ze nog alles op de oude manier doen. Met kasten vol houten en loden letters, met machines van vroeger en met prachtig ambachtelijk drukwerk als resultaat. Wou dat zo graag eens zelf zien en doen. 

Read More

EEN DUWTJE IN DE RUG

EEN DUWTJE IN DE RUG

Op maandag 5 maart was Bureau/Cuisine samen met de Flagship BNP Paribas Gent host van het netwerk&inspiratie event ‘local foodies on tour’. De lokale foodprofessionals werden uitgenodigd om een boeiende avond te beleven. Met op het programma een overzicht van de huidige foodtrends door Trendwolves en de mogelijkheid om even te sparren met een 6-tal experten over diverse thema’s

Read More