VISUALS MAKEN IS FUN!

VISUALS MAKEN IS FUN!

Onlangs kreeg ik van Kris en Annelies van Kessels&Smit, The learning company een leuke vraag. Binnenkort gingen ze van start met een langlopend leadership traject bij één van hun klanten. Of ik voor dat traject een logootje, mini-huisstijl, een uitnodigingspostkaart en wat visuals wou maken. Dit zou het traject een herkenbare uniforme stijl geven. Wel, zo’n vragen krijg ik heel graag.

Read More

Hoe ik de geweldige tool Typevorm gebruik voor briefings

Een enquete opmaken, een poll, een antwoordformulier, een vragenlijst… Dingen die ik vroeger zou opmaken in Survey Monkey of via Google Forms. Toch is er altijd iets wat een beetje wringt. Ik heb te weinig vrijheid in wat ik er mee kan aanvangen, en al zeker als het gaat over visuele elementen. Zelfs een vragenlijst wil ik in de huisstijl kunnen opmaken, consistent zijn is key, niet?

Read More

#LEERGIERIGHEIDTOTHEMAX

#LEERGIERIGHEIDTOTHEMAX

Ik heb dan wel net een opleiding afgerond, mijn drang naar bijleren is nooit weg. Ik heb mij daar al lang mee verzoend. Daarom was er een plan om deze zomer ook elke week een aantal uurtjes vrij te houden om mijn skills nog verder te aan te scherpen. Je weet wel, oefening baart kunst. En dat is aan het lukken ook. Het zorgt voor een leuk evenwicht tussen bezig zijn voor opdrachtgevers en creatief zijn voor mezelf.

Read More