MELANIE VELGHE | GRAFISCHE COMMUNICATIE

 

Niet zomaar grafisch werk


Voor het ontwikkelen, ontwerpen en vormgeven van een sterke visuele communicatie. Zowel voor drukwerk als voor digitale toepassingen. Van kleine opmaakopdrachten tot het ontwikkelen van een volledige visuele identiteit.

FREELANCE GRAFISCH VORMGEVER.png

De laatste jaren was ik freelancer voor verschillende (food)entrepreneurs die ik ondersteunde op vlak van communicatie, concept en marketing. Grafische vormgeving was al langer een passie en kreeg steeds meer belang in de opdrachten die ik deed. Intussen ging ik terug naar school om al mijn self-learnings bij te schaven en er echt alles over te leren en toe te passen. 
Voor mij is communicatie niet alleen je boodschap naar je publiek of klant overbrengen. Het moet er gewoon ook mooi uitzien en passen bij de visuele identiteit van het bedrijf. De vormgeving van je communicatie onderstreept je boodschap en maakt ze sterker. En laat dat nu net zijn wat ik graag doe.

VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven, groot en klein, help ik graag met het ontwikkelen, ontwerpen en vormgeven van een sterke visuele communicatie. 

Zowel voor drukwerk als voor digitale toepassingen. Van kleine opmaakopdrachten tot het ontwikkelen van een volledige visuele identiteit.  

Wil je ook een nieuwe website? Ook daarmee kan ik je helpen. Ik zet je website volledig op via een websitebuilder. Daarna leg ik je uit hoe je zelf aanpassingen kan doen. Ideaal voor wie een beperkt budget heeft voor een website.

VOOR JOU ALS PARTICULIER

Voor jou als particulier maak ik graag wenskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen voor je huwelijk en andere feestjes, een mooi CV...  volledig op jouw wensen afgestemd.

WAT IK MAAK.png